Ät laxen med gaffel och varva med lite tunnbröd. Tanken med rätten är att den lena soppan kompletteras med en rökig lax med het pepparton från wasabin med en svalkande gurkbit i
Fruktigheten i vinet fungerade verkligen fint mot den kallrökta laxen och inte minst löjrommen. Receptet räcker till en lättare måltid för fyra personer, som en ordentligt mäktig måltid för två - eller varför inte skära rågbröd i än mindre bitar, toppa med salladen ochlöjromen, och servera som snittar till ett glas kallt, vitt vin
Laxtataki och wasabipotatissallad med havslilja och tatsoi, inlagd. Kantarellpasta med pecorino. Grillad chuck roll med smörpenslad majskolv och ankfettpotatis
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.