Rökt lax med ruccolapesto och äppeltzatziki
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rökt lax i skivor, ca 400 gr
  •  
  • Ruccolapesto
  • 70 gr ruccola
  • ½ dl riven parmesan
  • ½ dl pinjenötter eller rostade solrosfrön
  • 1 st vitlöksklyfta, pressad
  • ½ dl olivolja
  • 1 tsk citronsaft
  • salt och malen peppar
  •  
  • Äppeltzatziki
  • 1 st syrligt äpple (skalat och utan kärnhus) skivat 1 cm bitar
  • 2,5 dl turkisk youghurt
  • 1 vitlöksklyfta, pressad eller 1 msk riven pepparrot
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.