2 som
jag införskaffade för några dagar sedan, resultatet blev förvånansvärt bra. Dessa pannkakor höll ihop bättre och var lättare att steka än mina tidigare, bra näringsvärde och få ingredienser, så utan att tjata mer, här har ni det.
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakornamed florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Det bästa var att jag fick provsmaka, tillsammans med en stor kopp kaffe, de blev godkända. Jo, vi ska ha ett helt gäster, på ärtsoppa och punch på lördag, och då måste man ju ha pannkakor till efterrätt
Stek små pannkakor i en stekpanna med lite kokosolja i. I morse blev det bland annat en lite nyttigare variant av amerikanska pannkakor och de blev riktigt goda
Precis som olika mjölsorter så får proteinpulver olika konsistens och när man bakar med dem är det stor skillnad på slutresultatet och vilka övriga ingredienser man ska ha i för att konsistensen ska bli så bra som möjligt
ex med olika tillbehör både som maträtt och dessert eller som crêpes. Pannkakor - klassisk rätt av ägg, mjölk, och mjöl som steks i stekpanna ju tunnare desto bättre, även kallade tunnpannkakor
Sedan jag började med LCHF så har jag gått upp i vikt just för att jag inte håller en strikt LCHF. Nu ska jag visa er hur jag gör goda pannkakor helt baserade på LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.