Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. Grädda pirogerna mitt i ugnen ca 15 min. 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling
Olivoljan har jag bara i ibland en liten skvätt sägs ska va bra när man har gallbesvär, plus jag får i mig lite extra bra fett när jag kör Lchf som även den har anioxidanter, E-vitaminer och sägs förebygga hjärt och kärlsjukdomar
1 för barnen med minimalt med kryddor men med mild citronsås. Två sorters lax. Den 2. a är mer en vuxenlax, då såsen är mer kryddad och innehåller smarriga örter av olika
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Ölen behöver ju inte bara ta plats i grytan utan en kall att dricka till går också bra. Så kunde jag till slut genomföra en hel sejour i köket, från start till finish
Men i detta inlägget har jag inte tänkt berätta om hur du gör buljong utan om några anledningar till varför det är bra att få i sig benbuljong regelbundet
Bland annat är gurkmeja braför att dämpa inflammation, förbättra matsmältning och lindra hudbesvär enligt Ayurvediska lära men fördelarna sträcker sig längre än så
för aktiva kvinnor. Boken kan beställas från Olga Rönnbergs företag Mamma Fitness, från Bonnier Fakta och den kan även beställas från Bokus, CDON och Adlibris
Man ska ju inte äta mackor då men jag är mackoman så jag blir glad när det finns bröd som är bra. All är så klart goda men alla är inte lika goda och riktigt lika nyttiga för min del
Det här glutenfria formbrödet är verkligen ett bröd som i alla fall min mage mår bra av, och som hjälper till att kicka igång den när den någon gång emellanåt sätter sig på tvären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.