Tillsätt crèmefraicheoch låt det hela bli varmt. Stek köttfärsen tillsammans med baconoch purjolök. Tillsätt chilisåsen, vattnet och soyan och låt det koka ihop under några minuter
Tillsätt bacontärningarnaoch vitlöken och fräs på svag värme tills allt bacon blivit lite krispigt. Skala och finhacka lök och fräs den mjuk i olja utan att den får färg
Rör sist i créme fraichen. Strimla baconetoch hacka schalottenlöken. När paprikan är grillad, skär dem i mindre bitar och lägg ner i soppan tillsammans med kikärterna
Hacka löken och skär baconet i bitar. Strö över mjöl och häll i mjölken. Koka spaghetti. Fräs baconoch lök på medelvärme tills baconet är lite knaprigt
Blanda samman crèmefraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Blanda den hackade persiljan med crèmefraicheoch västerbottenost. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.