Vi tänkte avsluta både vattkopporna och långledigt med ett besök hos lådbilslandet. Jag tänkte jag bjuder redan så här på morgonkvisten receptet på pizzabullarna jag gjorde till fredags grillningen
Här har jag uppdaterat mitt gamla inlägg "pizzabullar" med lite fräschare bilder. Sen tycker jag att man inte ska snåla med osten, jag använder gott om ost både i fyllningen och på toppen
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Dessa bullar åker med på våran utflykt i morgon som mellanmål till både barnen och till oss vuxna
Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Taco omelett. Tacopizza. Tacopizza. 2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLite paprikaSpenatbladNågra skivor ostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomat och paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om
(Använder du olja - värm upp den tillsammans med mjölken tills den är fingervarm). I en gammal gammal Lant tidning som ligger ute hos min pappa finns detta recept på pizzabullar
Pensla med ägget, strö över salt och oregano. Värm mjölken till 37° och rör ut jästen. Tillsätt samtliga ingredienser till degen och arbeta samman den tills degen blir smidig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.