Du behöver. 4 Portioner500 GRAM Grytbitar av fläsk eller nöt2 DL Vatten2 MSK Soja1 STOR Gul lök1 Köttbuljongtärning1 BURK hela champinjoner3 DL Grädde1 TSK SvartpepparBörja
Wienerschnitzeln har serverats så länge i Sverige att den numera räknas som svensk husmanskost. I original serveras den bara med en skiva citron som garnering, men i Skandinavien har man oftast även kapris och ansjovis till
Kebabpizza. Mathimlen. Inte är det perfekt med kebabkött och orientdressing, men om man väljer bästa tänkbara sorter, med så låg kolhydrathalt och så kort ingredienslista som möjligt, så är det ändå milsvida från originalet från pizzerian
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.