Droppa lite matolja i en ugnsfast form, lägg ilaxenmedskinnsidan nedåt och salta lätt. Torka av laxsidanmed hushållspapper och kontrollera att det intefinns några ben kvar (dra medfingrarna över ytan samtidigt som du trycker lätt så känner du benen med en gång)
Lägg laxbiten över, salta, peppra ochriv över citronskal. rivet skal av en citron. Älskar ju lax som ni säkert vet och jag gjorde en enkel men väldigt god rätt som alltid brukar bli god
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- ochcitronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad ochdillkoktnypotatis
Förbered önskat tillbehör att servera tilldinlaxmed fetaosttäcke. Lägg ilaxbitarna. Smula fetaost i en bunke och blanda med creme fraiche, spenat samt salt ochvitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.