Servera den marockanskakycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Servera den marockanskakycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Det här är min variant av en underbar marockanskkycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Marockanskkyckling i Crock-pot med gröna bönor och couscous med persilja. Och med denna kulinariska kycklingrätt som blev så god att vi blev förvånade bägge två
Servera med ris och en brödbit. 3-4 port1000 g kycklinglårklubbor 2 gula lökar4 dl vatten1 hönsbuljongtärning1 dl tomatpurésalt, peppar och grillkrydda4 cm färsk ingefära2 morötter1 zuccini2 dl gröna ärtor1 tsk röd tabascoBryn kycklingen i en gryta och tillsätt löken i klyftor. 1000 g kycklinglårklubbor
Servera den marockanskakycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Det här är min variant av en underbar marockanskkycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Marockanskkycklingmed citruscouscous. Servera medkycklingvingarna och lite matyoghurt. I denna variant kryddar man couscousen med kryddgrönt och bitar av citron, vilket blev väldans gott
Fyll varje kycklingbitmed kryddorna och örterna utom bikarbonaten. Gnid in skinnet med bikarbonat. Lossa försiktigt på skinnet på kycklingen utan att skada kanterna
Dela kycklingfileér i lite mindre bitarBlanda kryddorna med matyoghurtenBlanda ihop medkycklingen. Eftermiddagen bjöd på ett humör som inte var att leka med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.