Jag testade att göra en folieform med vatten och färska kryddor ochav samma sort som i rubben, och lät dom ligga över glöden underhela grilltiden, jag fyllde på med vatten med jämna mellanrum
Kom över en rubbing som är en enkel variant som ska passa perfekt till revben. Har inte provat själv, men ska göra det nästa gång revbenen läggs på grillen
Praktiskt att ha med en burk med alla kryddor man behöver. Denna vecka är vi barnfria. Det innebär att vi inte har några allergier att ta hänsyn till så nu passar vi på att frossa
Bara att blanda goda kryddor, strö på en god köttbit och grilla. Kryddor i mortel. Då var det helg igen. Solen tvekar och vet inte riktigt om den ska gömma sig bakom molnen eller titta fram helt
Blanda ingredienserna. Om du väljer fäska örter ska du köra allt i en mixer med kraftig kniv. Låt då kryddblandningen stå med locket löst på tills den har torkat
Lägg alla ingredienser i en stor skål. Blanda väl och häll upp i lufttät burk. Passar alla sorters kött. Gnid in kryddan i köttet och för bästa smak, låt köttet vila i minst en timme
blanda och stöt alla kryddor i en mortel. Recept. minna. fre, 2013-09-06 07. 53. 15min. (0). ta lite i taget så att det inte blir för mycket på en gång
Recept. godis1963. mån, 2013-09-02 19. 13. 40min. (0). Blanda samman ingredienserna. Massera in kryddblandningen på kycklingsfilen Låt dra cirka 10 minuter innan köttet ska grillas