Remouladsås. Lätt och snabb.
Hardcoretraining.se
Hardcoretraining.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 kg grönsaker jag skulle skala, tärna och salta. Sen ta ut dem från saltlagret och koka dem och göra marinaden. Jag fick ut 50 liter syltade grönsaker som vi blandade med majonnäs när vi behövde remouladsås. Den laddningen höll bara i 6 månader och tänk er då att vi blandade med lika delar syltade grönsaker och majonnäs. Dom andra kockarna trodde jag skulle sluta den första veckan.
  • 150 gr kesella
  • 50 gr fettfri majonnäs
  • 50 gr Ch
  • 30 gr syltlök
  • 10 gr dijonsenap
  • 1 tesked vitvinsvinäger
  • 1 tesked tu
  • ½ te
  • 1/3 tesked citronpeppar
  • ½ tesked vitlökspulver
  • 1 tesked dill
  • 1 tesked persilja
  • ½ tesked örtsalt
  • Lägg allt i en skål och mixa med stavmixern till det är lite halv grovt blandat. Låt den stå och dra ihop smakerna i minst en timme innan ni använder den.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.