Högreven, skulderpartiet på nötkött hör till det billigaste styckningsdetaljerna på nötkött och många tror att det därför också är av sämre kvalitet, någonting segt och smaklöst, men då tar man helt fel
6 portioner600 gram fläskfilé i strimlorslat och peppar600 gram wookgrönskaer frysta eller färskaolja att stelka i2 påsar go tan teriyaki wok sauceris eller nudlarStek fläskfilén och salta och peppra, tillsätt wookgrönsakerna och stek snabbt så dom blir varma och häll över såsen
*Stek upp köttfärs och häll i en tacopåse (mer köttfärs så häll i en extra påse). *Ringla lite grädde el spara lite av creme freich blandningen och lägg ovanpå så bränns inte chipsen så lätt
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.