Servera rotfrukternaoch kikärterna på en bädd av ruccola med aioli ringlad över. Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Häromdagen hittade jag på ett alldeles nytt recept med sådant som fanns i kylen och det blev rostaderotfrukteroch fänkål med en glaze på blodapelsin och honung
Sen tycker jag också att det är underbart medrotfrukter denna tid på året eftersom det gynnar miljön så otroligt mycket att äta säsongsbaserat och dessutom är det ju billigt
Kände att det var ett tag sen jag hade rostaderotfrukter, vilket är så gott. Lägg alla grönsakerna i en skål, blanda halva kokosfettet med senap, vinäger, grönsaksfonden och grillkryddan i en kopp, Sen blanda i mixen med grönsakerna
Ugnsrostaderotfruktermed fläskytterfilé och färskostsmör. Skala och skär rotfrukter i önskad storlek, lägg i långpanna, ringla olja och strö salt och peppar över
Skiva rotfrukternaoch häll på olja, salt och peppar. Red såsen med redning till lagom tjocklek. Bryn fläskytterfilén i dill och rödlök, salta och peppra
Saftiga köttfärsbiffar med mycket smak hör så bra ihop med tzatziki ochrostaderotfrukter. Potatis och stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.