Nej - det är sååå smidigt att laga och himla gott. Kålpudding. Ofta lagar jag kålpudding dagen innan, antingen helt klar och bara värmer i ugnen eller klar fram tills den ska in i ugnen
Det är sådan husman som jag inte vill ge mig på att göra själv. Kålpudding på sommaren blir extra gott när vitkålen är mjukare i både smak och konsistens
En god och mjuk smörgås men med minimal arbetsinsats- superbra nu när vardagen drar igång igen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Veckans middag. Mat & Middagar. Piroger. September 22, 2016 16. 44. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Om kålpuddingen verkar bli torr kan man späda med lite vatten eller buljong. 5 tsk salt1 kryddmått svartpeppar1/2 dl ströbröd4-5 dl mjölk1/2 vitkålshuvudmargarin och lite sirap till stekningenSätt på ugnen 175 graderSkär kålen i små bitar eller strimlor. Grädda i mitten av ugnen 45-60 minuter. 4-5 dl mjölk
byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Veckans "söta" - Brietårta med nötter. Är ni lite nyfikna på LCHF men inte riktigt vet var ni ska börja, eller om det passar er, ja, då kan denna veckans matsedel vara en liten hjälp på vägen för att testa något nytt eller kanske komma igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.