Skala potatisen. Spara flottet till stekningen av raggmunkarna. Bred ut varje raggmunk med en stekspade och stek dem på medelvärme någon minut på varje sida så att de blir gyllenbruna
Coleslaw. Pensla med vatten. Coleslaw. Blandaalla ingredienser, rör om väl och låt stå kallt en stund. Blanda färsen med salt och peppar, blanda i worcestershiresåsen och arbeta ihop till en smidig färs
Enligt PerMorberg ska man täcka placera filén på den ena degsplattan. Den överblivna smördegen använde jag till att göra några vallmostänger med västerbottensost och självklart provade vi Morbergs röda till maten
Voilá. Fös ut smeten på ett smort och rejält mjölatbakplåtspapper i en så jämn cirkel som möjligt. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.