Misstänker att det är fler än vi som har julskinka kvar i kylen. Ingredienser för 2 personerca 300-400 g julskinka1 röd paprikapurjolök, ca 5-7 cm2 dl grädde1 dl creme fraiche1 grönsaksbuljontärning100 g philadelphiaost med smak av vitlök och örter3 dl riven ost2 port pastaGör så härSätt ugnen på 200 grader. ca 300-400 g julskinka. 1 röd paprikapurjolök, ca 5-7 cm
Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta. Rör ner smöret precis före servering så att såsen blir blank. Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Rör ner den i såsen och låt koka ca 5 min
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Tvätta folien om det behövs, vik ihop den och lägg den i en låda för nästa tillfälle. Det här bananbrödet är detförstabrödet som är riktigt likt ett “vanligt”
Ett lite hälsosammare bröd med fröer, nötter och världens bästa glutenfria mjöl - Durramjöl. Denna krydda som passar till det mesta och som vi förbrukade ett antal hundra gram av under de fem veckor vi hade öppet
Håll bara ett extra öga på kakan när den är i ugnen så den inte blir överbakad och bre på chokladkrämen så fort kakan svalnat, sen så är det näst intill bara att njuta av den här godsaken
Vi hade en supertrevlig och mysig heldag, och även bak-ovana tyckte att det var kul vill jag tro. Men jäklar vad gott det var, denförsta ljumma Hönökakan med lite smör på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.