4 600 g US Beef flankstek (Flank Steak) Mango coleslaw 125 g fryst mango 400 g vitkål 1 morot 3 msk majonnäs 1 dl crème fraiche 1 tsk rödvinsvinäger 1 1/2 tsk dijonsenap salt och svartpeppar Grillad bakpotatis 4 bakpotatisar 4 msk olivolja salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Finhacka och blanda med riven vitlök, citronskal och olivolja. Servera gärna med en fräsch grönsallad. Grilla chilin runt om tills den får ordentlig färg och börjar bli rostad
Jag gissar att det fungerar medgrillad persika också. Vi grillade bara en mango och fick dressing över, den använde vi till salladen dagen efter och det var också jättegott
Smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka löken. Servera köttet med tomatsalladen och baguetten. Blanda tomater, lök, smulad ost, vinäger och olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.