IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Servera medgrillade grönsaker och aioli. Lägg laxbitarnai en plastpåse och häll över marinaden. Dagen efter föreläsningenmedAnnika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinnamåltider jag ätittidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Lägg den på grillenmedskinnsidan nedåt (vi valde att grilla på folie, men det är intenödvändigt). Igårgrilladevi en hel laxbit som vi penslade med en väldigt god glaze
Fördela dem mitt på foliearken. Pensla laxfilénmed olja och ringla över litelimesaft. laxfilé. Börja med att röra samman alla ingrediensernatilllimesmöret
Grillen går för fullt och igår kväll grillade jag en stor laxbit på grillenmedindirektgrillning. Jag började med att gridainlaxenmedolivolja, rev över litecitronskal, pressade ut citronsaft över den, strösslade över lite hackad dill, salt och peppar
Lägg ifolie och håll varmt. Lax är aldrig fel. Lägg den varma laxen ovanpå. Med enkla medelblir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanliglördagseftermiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.