Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Skär med cirka en centimeter mellanrum och ganska djupa snitt utmed hela fläskfilenpå tvären. Lägg en bädd av svampoch ost på smördegen och lägg sedan fläskfilén på bädden och rulla ihop smördegen
Hushållsost är en bra ost som smälter lagom och blir lite seg. Bryn på båda sidor i stekpannan. Vispa ur stekpannan med lite vatten, spara skyn den får en god smak utav kryddan
Blanda riven citron, citronsaft, örter, honung samt olivolja och smaka av med salt och vitpeppar. Du kan garnera fläskfilén med skivad rödlök, machesallad samt rostade solrosfrön
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över dem i en traktörpanna. Fräs korv, svamp, purjolök och paprika i en stekpanna med smör och lägg över i traktörpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.