1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv1 citronsmörmassor av hackad dillsalt, vitpepparSkölj ur fisken och skär några snitt på varje sida. 1 hel gös
1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv1 citronsmörmassor av hackad dillsalt, vitpepparSkölj ur fisken och skär några snitt på varje sida. 1 hel gös
1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv1 citronsmörmassor av hackad dillsalt, vitpepparSkölj ur fisken och skär några snitt på varje sida. 1 hel gös
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen och ställ åt sidan för tillfället. (jag brukar servera laxen med pressad potatis och då går det snabbare att koka den om man skär den i mindre bitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.