Gösmiddag!
Pinglans Mat
Pinglans Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Saffransdoftande fiskgryta
  • Portioner: 4
  • 300 g skinn- och benfri laxfilé
  • 300 g skinn- och benfri vit fiskfilé (t ex torsk, gös eller sej)
  • 200 g skalade räkor
  • 8 potatisar 2 morötter 1 fänkål 1 purjolök 3 vitlöksklyftor 1 påse saffran ( 1/2 g)
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 burk körsbärstomater ( 400 g)
  • 3 dl torrt vitt vin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk konc kycklingfond
  • 1 tsk torkad timjan
  • dillvippor till garnering
  • 3 msk olivolja
  • salt
  • nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.