Härligt krämig och smakrik fiskgrytamed saffran som passar lika bra till vardags som till fest. Servera den med ris eller tillsätt mer vätska och ät som en matig soppa
salta och peppra på fisken och ställ in den i ugnen medans du gör såsen. Strimla purjolöken och skär paprikan i mindre bitar, fräs grönsakerna i oljan med saffranet, tillsätt kokosmjölken och den vanliga mjölken, låt koka upp, red av med maizena, smaka av med salt och peppar
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
Jag själv har blivit bortskämd så många gånger med och komma hem till dukat bord. Fotvård med massage. Skär fisken i bitar och krydda den med salt och peppar
Skär fisken i bitar och lägg i dem i grytan tillsammans med champinjonerna. Hittade ett recept på en fiskgryta i en gammal veckotidning, men som vanligt gjorde jag om receptet efter vad vi hade hemma och det vi gillar att ha i, så detta är min version av grytan
Smaka av med salt och peppar. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Ta ut 50 gram smör ur kylskåpet. Skala 4 st potatisar, 1-2 st morötter, 1 gul lök, 3 st vitlöksklyftor och 3 cm ingefära
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
Fräs grönsaker och rotfrukter i olivolja tillsammans med saffran och franska örter. Har du några kokta potatisar kvar från tidigare måltid passar det alldeles utmärkt att låta dem koka med några minuter och förstärka grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.