Currypanerad torsk med örtcrème fraiche.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700-800 g fiskfilé
  •  
  • Currypanering
  • 3-4 msk vetemjöl
  • 1 msk curry
  • ½ msk paprikapulver
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk vitpeppar
  •  
  • Ört crème fraiche
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 tsk gräslök
  • färsk (hackad)
  • 1 tomat
  • skållad och finhackad
  • 1 msk ättika 4%
  • Vitpeppar
  • Salt
  •  
  • Garnering
  • Avocado
  • tunt skivad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.