Entrecote med potatiskaka och tryffelsmör
Fudgekakan
Fudgekakan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivor entrecote
  • Salt och peppar
  • Olja
  • Smör
  • 4. Lägg i en klick smör i pannan mot slutet och ös det smälta smöret över köttet
  • 1 kg fast potatis
  • 400 g jordärtskockor
  • 100 g smör
  • Salt och svartpeppar
  • 150 grader
  • 90 minuter
  • 175 grader
  • 15 minuter
  •  
  • Tryffelsmör
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk tryffelolja
  • 1/2 tsk citronsaft
  • 1/2 msk finhackad persilja eller dragon
  • 1/4 tsk flingsalt
  •  
  • Rödvinssky
  • 1 msk smör
  • 1 hackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 2 dl rött vin
  • 1 msk oxfond
  • 1 krm torkad timjan
  • 1 krm socker
  • 1 lagerblad 1/2 msk Maizena
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.