Lägg degen på pizzastenen med bakplåtspappret uppåt och ta loss det (låt inte degen ligga framme för länge på pappret för då är det svårt att få loss det)
Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
Bred ut tomatsås och fördela ost (ca 100 gram), oregano och skinka över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. Strö lite extra ost över och grädda ca 10 min
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Pensla pizzabullarnamed olivolja, strö över oregano och riven parmesan. Lägg pizzabullarna på en plåt med bakplåtspapper under - gärna i bullformar i papp
Bred ut pesto och fördela spenat, fetaost och strimlade soltorkade tomater över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.