Blanda alla vätskor och häll icrock-poten. Tag upp fransyskan rullade in den i smörpapper/bakplåtspapper och därefter ialuminiumfoliéoch den fickliggaochvilainnan jag skär upp den
Börja med att steka upp grytbitarnailite smör och lägg dem i crockpoten. Red av medmaizena. Smakerna från köttet, löken och kryddorna kommer verkligen fram när man kokar den sakta i låg temperatur
Lägg köttbitarnai grytan tillsammansmed, schalottenlökarna, vitlöken, morötterna och lagerbladen. Jag lever ett vanligtliv, med arbete, och stor familj
Jag serverade med hela rödbetor, skivadinlagd gurka och kokt blomkål. Som redning använder jag som vanligtredningsmix men om man inte har emot stärklse så red medlitemaizenai vatten
Idénmed en crock-pot är att man kan förbereda middagen på morgonen innan man går ut och sedan komma hem till en varm färdigmiddag lagad från grunden, så att man slipper stå och svänga ihop något snabbt när man är så hungrig att magen skriker
Lammet fick samsas i grytan med bland andra sina goda vänner rödvinet, vitlökenochrosmarinen. Och det blev intemindre gott av att det möra köttet, och den gräddigarödvinssåsenmed tomater, serverades med ett luftigtpotatismos, smaksatt med parmesanost, och vars potatisar kokat tillsammansmedvitlöksklyftor
Jag serverade karrén med pressad potatisochåterigen vår avgudade dressade brysselkål - denna gång gjorde jag dressingenmedvitbalsamvinäger, som omväxling
Hacka plockad rosmarinoch mejram. Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel. Låt koka ihop ett par minuteroch smaksätt med salt, peppar ochfinskuren färsk mejram
Hacka plockad rosmarinoch mejram. Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel. Låt koka ihop ett par minuteroch smaksätt med salt, peppar ochfinskuren färsk mejram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.