Vispa ner resten av mjölken tillsammans med äggen och tillsätt sedan det smälta smöret. Om du använder banan eller något annat så ska det i tillsammans med chokladen innan du viker ihop
Rör i räkor, kräftstjärtar, hackade ägg, dill och persilja. Låt smeten svälla medan du gör fyllningen. Späd med mjölk och grädde och koka upp under omrörning
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.