Crepes kan man fylla med allsköns härligheter, både med söta och salta fyllningar. Låt stå och svälla en stund, och grädda sedan crepesen på båda sidor
Stek en crepes åt gången på medelvärme i kokosolja/fett/smör. När det är så här varmt orkar man inte göra något avancerat till middag, så vi testade att göra Crepes
Blanda sparrissoppan med mjölet och låt koka upp under omrörning. Garnera medräkor efter gratinering. Lägg crepsen med skarver neråt i en ugnssäker form, strö över osten
Smaka av med salt och ev. Servera med bröd. Vänd ner lite bladpersilja och strö resten över räkorna. Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Krydda med salt och peppar. Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Täck skålen med plastfolie och låt stå i kylen en timme innan servering. Räkormed sting. Räkor fick det bli som förrätt och kan inte säga annat än att det blev fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.