Fiskpinnewrap med ärtmos och tartarsås
Vardag.nu
Vardag.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 tsk inlagd gurka
  • 2 tsk kapris
  • 1 tsk färsk persilja
  • 1 schalottenlök (alt.
  • 1 halv liten gul lök)
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 citron
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 600 g vit fiskfilé (t.ex. torsk)
  • 500 g gröna ärter
  • 2 tsk citronsaft
  • 4 stora libabröd/tortillabröd/tunnbröd
  • 150 g blandad grönsallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.