Paneradfisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
torsk eller hoki. Stekt paneradfisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Det är ju så gott med den saftigafiskeni det frasiga spröda höljet
Ingen jätteupphetsande rubrik kanske. -) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Jag la ilite av varje i den här rätten som vanligtvis passar bra ihop, oliver, tomater, basilika, philadelpiaost mm
mjöl och panko tillpanering. smör och rapsolja att steka i. 400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1½ dl gräddfil. 1 tsk dijonsenap. 1 dl hackade örter t ex dill, persilja, gräslök 1 dl hackade örter, som dill, gräslök, persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.