Schweziskt rågsurdegsbröd
Surdegsmakarn
Surdegsmakarn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 18,5 h, fördelat på: 30 min bak + jäsning/vila 13 h + 30 min bak +
  • 1 h jäsning/vila + 30 min bak + 1 h jäsning + 1 h gräddning + 1 h vila
  • 30 g förberedd rågsurdeg
  • 2 större runda bröd (ca 900 g/st)
  • 1075 g Rågmjöl
  • 750 g Vatten
  • 30 g Rågsurdeg
  • 1 g Jäst
  • 25 g Salt
  • Jag anger alltid vikten på alla ingredienser då det ger ett mer exakt mått. Vill man översätta exempelvis Vatten till volymmått (dl) så rekommenderar jag recepten.ses omvandlingstabell.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.