Lägg potatisklyftor, squash, lök, citron, rosmarin och timjan på en plåt. Koka potatisen i en kastrull med vatten, ca 10 min. Sänk ugnstemperaturen till 180 °C och lägg schnitzlarna på plåten
Krydda då med salt & vitpeppar från kvarn och rör ner persiljan. En klassiker, oxfilé medbea. Lägg den brynta oxfilén på ett galler med en ugnsplåt under och stick in en stektermometer i kärnan
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
Till varmrätt blev det grillat nötkött, haricot vert, blandsallad, tomatsallad med röd lök, hemgjord bearnaisesås, ugnsbakad potatis, allt i olika byttor och skålar så att alla kunde ta vad de ville
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar medcitronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Först ut är den här otroligt saftiga och goda citron och mandelkakan som dessutom är glutenfri. Ha i citronskal, mjölk, äggulor och citronsaft och rör ihop
Det bästa med den här tårtan. Citron, kokos och bär – smaker som passar ihop. Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.