Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagär i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Jag har i mitt arbete som kost- ochnäringsrådgivare, och även i mitt eget liv, hämtat inspiration från några olika kosthållningar, till exempel lågkolhydratskost, blodsockerbalanserande kost (GI), Rawfood, inflammationsdämpande kost, medelhavskostoch att äta för optimal syra-basbalans
Skär mango i tärningar om du inte köpt färdigtärnad blanda med hallonen i en skål, fördela likören över och låt stå i kylen några timmar så det marineras (rör om försiktigt då och då)Garnera pannacottan med de marinerade frukterna/bären
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel. Det är ett bra bindemedeloch hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger
Jag hade turen att hitta en bit parmesan i kylen så det blev en kantarell-och parmesanomelett. Eftersom LCHF är min livsstil så är det inga problem att hålla vikten ochjag vet att jag aldrig kommer att få problem med vikten, kommer inte att göra det mot mig själv igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.