Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten
Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Klä botten med bakplåtspapper. Känn med en sticka att potatisen är helt mjuk. Bjuder jag patén med fisk, kryddar jag enbart med dill, serverar jag den med kött smaksätter jag med persilja och när den ska ätas som ensamrätt med olika färska kryddor
Blanda med pastan. Riv över fetaost och gratinera i ugnen. Bryn köttfärsen och blanda med lökarna, oregano, salt , peppar, ketchup och 100 gr fetaost i tärningar. 200 gr fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.