Jag har skrivit hur man gör tidigare men här kommer ett recept på exakt hur man gör och exakt hur mycket man ska ha av allt för att få ett underbart gott och krämigt mandelsmör
Mandelsmör är snabbt och lätt att göra. Knepet är att mixa länge. Gott alternativ till jordnötssmör. Mandlarna skall förstås vara blötlagda och torkade innan
Tillgång till matberedare med "S" kinivblad. Metod 1. Rosta mandlarna i ugnen på hög värme. Håll koll för det går fort från lagom till bränt, bränn dom inte
På min lediga dag har jag (fasen vad jag är ledig jämt. ) sovit, packat upp väskorna, solat och badat, läst bok och spanat i Blue Port, shoppingcentrum här i Marmaris
Hade väldigt mandlar hemma så jag tänkte testa att göra mandelsmör för första gången. Tänkte söta lite med honung som man brukar göra men då kom jag på att jag ville testa söta med dadlar eftersom jag tycker att sättet dadlar sötar på är väldigt gott
Men nu har jag hittat det perfekta substitutet - mandelsmör. På grund av jordnötsallergi har jag aldrig kunnat smaka på jordnötssmör som verkar så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.