Kokt lax med dillmajonäs
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 g laxfile med skinn
  • / 0,5 citron
  • 0,5 skivad rödlök / 1 skivad morot / 1 näve dillstänger / 1 dl vitt vin / 1 dl vatten
  • / 1 fiskbuljongtärning
  • 2 ägg gulor
  • 1 msk Dijon
  • senap
  • 1 tsk Västervikssenap
  • 1 tsk örtsalt
  • 1 tsk malen svartpeppar
  • 1 par varv med pepparkvarnen
  • 2 dl rapsolja
  • 2 msk vit balsam vinäger
  • 0,75 burk gräddfil
  • 1 näve finhackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.