Jag älskar sötsaker, söta sötsaker som gör fikastunden extra mysig. Ett stort plus i kanten är när man kan äta söta sötsaker som är hälsosamma och goda på samma gång
) Dadelbollar - nyttigt godis som passar både som raw food mellis eller något gott till fikat. Så här fram på fredagseftermiddagen, med hela härliga helgen framför oss, tänkte jag det passar bra med ett litet godistips, ett nyttigt godistips
Jag ville ju givetvis testa detta och det som verkar enklast att göra är just surkål. Den surkålen som man köper i affären är oftast pastöriserad vilket betyder upphettad vilket betyder att bakterierna dör och det vill man ju inte
Egentligen så kan man smaksätta dessa som man vill, t. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.