Häll fiber husken i resten av degvätskan som är kvar i kastrullenoch låt det svälla några minuter, häll sedan i resten av degvätskan med fiber husken i degbunken/degmaskinenoch blanda runt
Ta ut kakan ur ugnenoch bred ut krämen på den varma kakan. Jag tror att nästan alla kan äta av kakan, men skulle det vara något man inte tål så får man försöka byta
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kanrekommenderadenna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokos och vit choklad
Det här var enenkeloch smidig, het kikärtsgryta som blev klar i ett nafs. Jag misstänkte att den angivna mängden skulle bli lite för mycket för min smak, så jag tillsatte lite i taget tills jag var nöjd med styrkan
Kanel sägs vara bra för att hålla blodsockret i schack, fibrer ska väl vara bra för magenoch sänker blodfetterna (om det är rätt sorts fibrer, vill säga), och sesampasta - tja, det är väl lite nyttigare än margarin i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.