Färssmeten går lika bra att använda till köttbullar, köttfärslimpa eller järpar. Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffarinte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle blifärsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan medlite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarnai
Alltiett gratäng medkikärtor, champinjoner och färskost. Jag använde färskost med smak av sweet chili (det var den smak vi hade hemma) men du kan välja någon annan smak om du vill
Häll i grädden samt halva mängden mjölk tillsammansmed löksorterna och låt alltsammans koka upp. Lägg över resterande potatis över kasslern och avsluta med den rivna osten
En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter siglite själv. Här har jag blandat kycklingmedpotatis och liteolika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm
Det bästa med den är att allt är inpaketerati samma paket och funkar både i ugnen och på grillen. I vårt hem har det interiktigt gått hem med det här medfoliepaket
Smidigtmedalltiett. Krydda med salt, curry, gurkmeja, ingefära, vitlök och ev garam masala. -) Jag tycker det är väldigtsmidigt när all mat liggeri samma form som tex den här ris- och fiskrätten
Falukorv är något som vialdrig köper hem, istället använder vi oss av medisterkorv - oftast från Bromölla Charkuteri - som Håkan köper med hem från jobbet
Bryn grytbitarnaordentligti smör och krydda med Lawry´s seasoning salt och peppar. Servera med. Tillsättchampinjoner, scharlottenlök samt vitlök, låt fräsa en stund
Så smidigtmedalltiett-gratängeribland. Krydda med kryddor du känner för, jag körde på santa marias kvarnar, fish and seafood (hör och häpna, den kryddan är god till mycket), men också deras kvarn till steak and chicken, litevitpeppar också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.