En lisa för själen är det också att äta nyttigt bröd. Ett av mina favoritbröd, och som jag får äta upp helt själv, för det är bara jag som tycker om så här nyttigt bröd, ska ni nu få receptet på
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Brödbak igen i stugan. Som ni redan vet så gör jag nästan aldrig helt samma bröd två gånger, utan blandar hejvilt mellan olika mjölsorter, gryn, fröer och torkade bär
Baka ut degen till två runda, lite platta brödkakor (typ hålkakor fast något tjockare). (Alltså det lite ihåliga ljud som blir när man tar upp ett färdiggräddat bröd och knackar med knogen på det)
Korv med bröd. Förra helgen bakade jag en sats med korvbröd, perfekt till korvgrillningen. Vi provsmakade dock inomhus och bröden fick med beröm godkänt av familjen
Att hitta alternativ till pasta och annat är inte så svårt, men eftersom vi fortfarande gärna vill ha våra frukostsmörgåsar så håller jag för närvarande på och testar mig igenom olika recept på lågkolhydratsbröd
Gojibär - som för bara något år sedan var svårt att få tag på utom i specialaffärer - hittar du numera överallt, både i vanliga livsmedelsbutiker, men också i alla hälsokostbutiker
Ett riktigt gott och lättbakat bröd som är naturligt glutenfritt. (Degen är rätt lös, men det ska den vara)Smörj två brödformar och bröa dem, gärna med solroskärnor eller pumpakärnor