Bryn dem o lägg i gryta,salta o peppra,fräs löken o lägg ner i grytan. Tillsätt dragon,grädde (Milda matgrädde 4 % använder jag), juice o vitlök. 3 och en halv tsk dragon
Skulle ni bli sugna på en härlig gryta, nu när det känns somhösten redan är här, i och med allt regn och blåst, såfår ni här ett recept som verkligen inte går av för hackor
Fördelen med att göra den typ av pulled pork i grytamed vätska är att du får en riktigt god såsbas, antingen för att servera till steken eller frysa in som soppbas
Krydda med salt & mald svartpeppar. Häll över vin & vatten. Lägg ner köttet i grytanmed marinad. Okej, det är en del saker som ska stoppas ner i den här grytan
Att toppa med lite "färsk" frysta lingon tillför en trevlig syra i balans till den krämiga grytan. Vill du göra grytan lite modernare och låta viltsmaken främträda än mer utesluter du grädden och tillför lika mängd mer fond, rör ev
Bryn fläskfilén på hög värme i en gryta. Vi blev bjuda på denna goda lchf rätten i Lördags. Funkar fint att äta ris till om man vill ha kolhydrater till
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta. Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag
Jag använde en färsk kryddrik lammkorv, Merguez, men det går lika bra med Kabanoss eller Chorizo. Igår hade vi gäster på middag och bjöd då på kreolsk gryta som innehåller bland annat fläskfilé och stark korv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.