Gulaschgryta av picnicbog & blomkålsmos smaksatt med persilja
Vardagslyxaren
Vardagslyxaren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500-600 g grytbitar av picnicbog
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 gula lökar
  • 1 chili (jag tog en grön)
  • 5 dl vatten +
  • 2 köttbuljongtärningar
  • 2 dl rödvin
  • 300 g krossade tomater (jag anv. Muttis hela tomater som jag mixade)
  • 2 vitlöksklyftor pressade
  • 3 lagerblad
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk paprikapulver
  • 1 tsk örtkrydda
  • 1 paprika (jag tog en röd)
  • 1 kg fryst blomkål
  • 2 msk smör
  • 3 msk färskost
  • Persilja
  • Smör
  • 1 h gått ta av locket och låt småkoka utan lock i en halvtimma. När 10 minuter återstår av koktiden tillsätt paprikan som du finhackat. Smaka slutligen av med ev. lite mer salt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.