Glutenfri mjuk pepparkaka - med bara naturliga ingredienser
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g smör - vanligt, laktosfritt eller alternativt mjölkfritt margarin
  • 1½ dl mjölk
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 dl rårismjöl
  • 1 dl durramjöl
  • 1 dl kokosblomssocker
  • ½ tsk äkta vaniljpulver
  • 2½ tsk bakpulver
  • 1 tsk mald kanel
  • 1 tsk mald ingefära
  • 1 tsk malda kryddnejlikor
  • ½ tsk malda pomeransskal
  • 1 dl rårörd lingonsylt
  • 3 stora, ekologiska ägg - delade i gulor och vitor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.