Crepes kan man som bekant äta med både söta och salta fyllningar. Grädda tunna crepes/pannkakor, ca ½ dl smet till varje crepe, på båda sidorna, och lägg i önskad fyllning
Större delen av förra veckan var jag sjuk i en höstlig farsot av det värre slaget. Nu är jag förvisso på bättringsvägen, men låter fortfarande som en svårt astmatisk hyena (ni som någon gång hört hyenans ihåliga, hesa skall vet hur det låter) och befinner mig fortfarande i "karantän"
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.