Stektgösmed bacon och parmesancrème. Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper. Servera gösenmed ostcreme och bacon, hackad persilja, citronklyfta och nykokt potatis
Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper. Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösenmed ostcreme och bacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
Stektgösmed kaprissåsPortioner. Lägg upp sparrisen på tallrikar, lägg på gösen och potatispurén. Späd eventuellt med mjölk om purén är för stabbig, smaka av med salt och vitpeppar
Stek laxbitarna och krydda med lite salt, svartpeppar, citronpeppar och dill. Hacka kantarellerna till mindre bitar, häll allt i en uppvärmd stekpanna, stek ett tag med lite salt och svartpeppar
Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar. Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.