Vill du ha en tunnare sås kan du blanda ut den med lite mjölk. 11 pressad vitlöksklyfta. 12 dl crème fraiche 2 msk hummerfond 1 tsk senap 1 krm svartpeppar 1 pressad vitlöksklyfta 100 g stenbitsrom Klippt dillBlanda alla ingredienserna i en skål
Grovhacka grönsakerna och fräs i en gryta tillsammans med tomatpuré utan att den tar färg. Smaka av med nymald svartpeppar och tillsätt eventuellt mer hummerfond
Blanda ner dillen och smaka av med kryddorna. Servera med sallad. Lax i citron- och hummersåsmed kräftstjärtar, ca 4 portioner. Lax i citron- och hummersåsmed kräftstjärtar, ca 4 portioner
Det blev väldigt lyckat ihop med kyckling, dragon och citronsmak. Servera med rostad potatis med lite skal kvar, eller som vi gjorde dagen efter, med ris till
Färskpotatis medhummersåsen. Börja sedan med såsen. Torskrygg, pilgrimsmusslor, färskpotatis, grillad sparris, smörstekta kantareller och hummersås, mums
Nu bjöd vi på ugnsstekt lax medhummersås. Hummersås. Ugnsstekt lax medhummersås och kräftströssel, duchesspotatis och chilifrästa haricots verts12 portUgnsstekt lax12 bitar laxfilé från Börtnan (ca 2,2 kg hel)salt och peppar Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat. 8 dl crème fraiche 6-8 msk konc hummerfondpressad saft av 1 lime3 pressade vitlöksklyfta2 tsk sambal oelek1 kruka dill½ dl muscovadosocker1 dl vitt vin½ dl tomatpurésalt och pepparBlanda allt i kastrull och koka upp, låt puttra en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.