Svampbakadfalukorv, det hörs liksom redan där att det inte handlar om särskilt vacker mat. Men tack vare det blir den väldigt saftig och god (om du satsar på riktig falukorvmed rätt kötthalt)
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorvochpotatismos. Det var inte den vackraste och bästa kvaliteten, men det funkade och det var så gott medpotatismos
Ta bort skinnet från falukorven. Potatismosmed rostad vitlök. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Ta bort skinnet från falukorven. Potatismosmed rostad vitlök. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Ta bort skinnet från falukorven. Potatismosmed rostad vitlök. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Ta bort skinnet från falukorven. Potatismosmed rostad vitlök. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Potatismoset klickar (eller spritsar om du har tid och lust med det) du ut längs kanterna av formen med hjälp av två skedar, gör gärna lite små toppar här och var så att moset får lite extra färg där när det sedan står i ugnen
Mat med brun sås blir just brun på bild ochdärmed inte så vackert att vila ögonen på. Servera med ugnsstekta potatisklyftor, kokt potatis, pasta eller ris
Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.