Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd. Att få till en perfekt vegetariska burgare kan vara lite klurigt
Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 30 minuter (stick med en gaffel, när det är mjukt är lasagnen färdig). Detta är inlägg #71 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 maj 2015
Rör ner osten och låt den smälta. Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen med vegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Skala och skär morötterna i halvmånar, skär zucchinin åckså i halvmånar eller kvartar beroende på storleken, hacka löken, vitlöken och chilin om du använder den
Rör ned spenaten och låt alltsammans småputtra 5-10 minuter under tiden du förbereder bechamelsåsen. Ställ formen i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter tills den fått fin färg
En period i mitt liv hade jag och denvegetariska burgaren en evig kamp. Men så gick tiden, och jag har en tendens att glömma sådant som går dåligt i livet, om jag bara ger det tid (det är egentligen en styrka om man tänker efter
Krama ur vattnet ordentligt ur spenaten och börja bygga upp lasagnen. Smaka av med chili, svartpeppar och salt (men tänk på att om du använder fetaost så är den redan lite salt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.