Serranolindad kycklingfilé med italiensksmakande fyllning
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Ingredienser:
  • 150 gr blandat från självplocken av delikatesser från Ridderheims inläggningar, t.ex. marinerade vitlöksklyftor, soltorkade tomater, parmesanost. Min mix idag bestod av några marinerade vitlöksklyftor, ganska mycket inlagda basilika tomater och Pomamore tomater med vitlök & örter, några kuber parmesanost, lite örtolja och balsamvinäger.
  • 0,5 kruka färsk basilika
  • 0,5 dl örtolja (från inläggningen)
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 paket Jamón Serrano
  • rotfrukter (potatis, morötter, palsternacka)
  • olivolja
  • grillkrydda
  • grönsallad
  • balsamico
  • 1. Lägg vitlöken, tomaterna, olja, balsamvinäger
  • 4. Lägg kycklingen i en ugnsfastform, stick in i stektermometer och sätt in kycklingen i ugnen tills den når en innertemperatur av

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.