Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Jag gav ju er lite tips på olika smaksättningar för gravadlax i ett tidigare inlägg, idag gjorde jag en klassiskt gravadlax, dvs med smaksättningen vitpeppar och dill
Lägg ihop laxfiléernamed köttsidorna mot varandra och tjock del mot tunn del. Fast det är gott till lunch med ett kokt ägg också, eller i pastasåsen, eller som förrättssnurra med god fyllning
Skrapa sedan ner allt i skålen med soltorkade tomater. Skär bort skinnet från laxen om den har det. Blanda grädde med maizena och chipotlepasta och ha ner i pannan
Strimla laxen och servera tillsammans med salsan och en bit bröd. Eftersom vi närmar oss helgen så tänkte vi att det kanske skulle passa fint med en god förrätt som ni kan ha och smaska i er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.